VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Natalia Barbu nu a trecut de semifinala Eurovisionului. Moldova nu va fi reprezentată în finala concursului

Republica Moldova nu s-a calificat în finala concursului de muzică Eurovision. Natalia Barbu nu a reușit să impresioneze publicul cu piesa „In The Middle”. 

Rezultatul semifinalei a fost stabilit prin televoting. Acesta a avut loc în timpul transmisiunii în direct a concursului. În această semifinală au votat cele 15 țări participante, precum și Suedia, Germania și Regatul Unit.

Țările care s-au calificat în finală sunt Serbia, Portugalia, Slovenia, Ucraina, Lituania, Finlanda, Cipru, Croația, Irlanda și Luxemburg. Eurovision 2024 se desfășoară la Malmö, Suedia. Prima semifinală a avut loc ieri seară 7 mai, iar cea de-a doua semifinală se va desfășura pe 9 mai. Țara câștigătoare va fi desemnată în cadrul finalei de pe data de 11 mai.

Natalia Barbu ne-a reprezentat țara la Eurovision pentru a doua oară. Prestația din anul 2007 cu piesa „Fight”a clasat-o pe locul 10.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.