VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Muzeul Național al Literaturii Române a oferit donație de carte pentru biblioteca Universității de Stat din R. Moldova

Biblioteca Universității de Stat din R. Moldova (USM) a primit o donație valoroasă de carte din partea Muzeului Național al Literaturii Române (MNLR), București.

Donația a fost făcută la inițiativa prof. Univ. dr. Ioan Cristescu, managerul General al Muzeului Național al Literaturii Române și cuprinde volume ale Dicționarului General al Literaturii Române, precum și volumele „Opere” Nicolae Iorga și „Opere” Mihai Eminescu.

Cărțile au fost înmânate de către prof. univ. dr. Nicolae Brînzea, cercetator științific al MNLR, rectorului USM, Igor Sarov, în prezența directorului Bibliotecii USM, Lilia Dogoter.

Igor Șarov a mulțumit Muzeului Național al Literaturii Române pentru donația făcută, menționând că volumele de cărți vor îmbogăți valoarea culturală românească a Bibliotecii Universității de Stat din R. Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.