VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Municipalitatea anunță despre sistarea livrării gazelor naturale pe anumite adrese din sectorul Buiucani

Primăria municipiului Chișinău informează că timp de o săptămână, în perioada, 19 septembrie, ora 9:00 - 23 septembrie, ora 17:00, va fi sistată livrarea gazelor naturale pe unele străzi din sectorul Buiucani și din orașul Durlești, în legătură cu desfășurarea lucrărilor de racordare și punere sub presiune a rețelei de distribuție inelare Dn-355mm de presiune medie, din strada T. Vladimirescu - com. Trușeni.   

Lista adreselor unde va fi sistată furnizarea gazelor naturale poate fi accesată pe pagina web a furnizorului de gaze:

Autor

  • Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.