VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Moscova anunță că monitorizează informațiile care susțin că Turcia ar fi furnizat muniții cu dispersie Kievului

Moscova monitorizează informațiile care susțin că Turcia ar fi furnizat muniții cu dispersie Kievului, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, relatează CNN.

Peskov a spus că rămâne „dificil” să se determine fiabilitatea unor astfel de rapoarte.

„Desigur, monitorizăm îndeaproape toate acestea”, dar „este dificil să vorbim despre fiabilitatea acestor rapoarte aici”, a declarat Peskov în timpul unei convorbiri zilnice cu reporterii. „Există mai multe știri false decât rapoarte veridice”.

„Toată lumea este bine informată despre livrările de (drone – n.r.) Bayraktar către Ucraina din Turcia, precum și despre muniția pentru Bayraktar”, a spus el.

Anul trecut, oficiali occidentali și ucraineni au lăudat dronele Bayraktar TB2 ale Turciei pentru că au jucat un rol în contracararea atacurilor rusești.

„Turcia are obligațiile sale ca țară membră NATO, relațiile sale bilaterale, știm și noi acest lucru. Dar, în același timp, Turcia și [Rusia] sunt unite de relații foarte parteneriale bazate pe beneficii reciproce, înțelegere, respect și dorința reciprocă de a discuta cele mai dificile probleme”, a adăugat miercuri Peskov.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.