VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldovenii pot expedia scrisori în Rusia

Poșta Moldovei reia expedierea poștei de scrisori către Federația Rusă. Serviciul este disponibil începând cu 25 octombrie.

Potrivit instituției, în oficiile poștale se vor recepționa scrisori, cărți poștale, imprimate, pachete mici, cecograme.

Totodată, Poșta Moldovei informează că serviciul de expediere a coletelor și EMS rămâne în continuare suspendat.

De la începutul războiului în Ucraina, Poșta Moldovei periodic a sistat temporar şi a reluat recepționarea trimiterilor poștale spre Federația Rusă, pe motivul „imposibilităţii expedierii poștei către această destinație”.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.