VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldova și Belgia vor semna o Convenție privind cooperarea în domeniul polițienesc

Guvernul a aprobat semnarea Convenției între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Regatului Belgiei privind cooperarea în domeniul polițienesc. Semnarea acestui tratat bilateral va genera realizarea unui schimb eficient de informații și bune practici între structurile de Poliție dintre cele două state.

Tratatul prevede amplificarea cooperării, prin acordarea reciprocă de sprijin maxim posibil în combaterea infracțiunilor contra vieții, sănătății și integrității persoanei, infracțiunilor legate de producerea și traficul ilicit de stupefiante, substanțe psihotrope, infracțiunilor legate de migrația ilegală, traficului internațional de ființe umane și organizarea migrației ilegale, exploatării sexuale și abuzului asupra copiilor, furtului, traficului și comerțului ilegal de arme, muniții, substanțe explozive, substanțe radioactive, materiale nucleare și alte substanțe periculoase, infracțiunilor cibernetice și cele legate de corupție.

Astfel, autoritățile competente pot înființa grupuri de lucru permanente sau temporare pentru a examina problemele din domeniile și formele de cooperare menționate și pot face propuneri în vederea îmbunătățirii aspectelor practice și tehnice ale conlucrării.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.