VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moldova, cu 11 medalii la un campionat de lupte universale

Sportivii moldoveni au obținut 11 medalii la Campionatul Mondial la Lupte Universale (Unifight), care a avut loc în orașul Tbilisi, Georgia.

Potrivit Ministerului Educației, cele mai bune rezultate, în concursul Unifight Clasic, le-au obținut Gheorghe Balaur (80kg) și Cristian Constantinov (+95kg), care au ocupat locul I. Tot la această probă, Dmitrii Ciacusta s-a situat pe locul II, în categoria de greutate de 95 kg, iar Sanda Cracan a completat podiumul de premiere, la feminin, în categoria de greutate de până la 57kg.

Gheorghe Balaur (80kg) și Sanda Cracan (57kg) s-au remarcat și în concursul Unifight Light, unde au ocupat locul II, și, respectiv, III. Pe treapta a treia au urcat și Gheorghe Drucioc (85kg) și Alexandru Stâncă (65kg).

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.