VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Consiliul Audiovizualului a suspendat licența de emisie pentru două luni a unui post de televiziune

Consiliul Audiovizualului a decis, în ultima ședință, să suspende licența de emisie pentru postul de televiziune Bravo TV, pe o perioadă de două luni, pentru întreruperea nemotivată a activității în mod repetat.

În baza informațiilor primite de la distribuitorii de servicii media care retransmiteau postul respectiv și a răspunsului din partea furnizorului Bravo TV SRL, s-a constatat că în perioada 18 august – 10 octombrie 2023, serviciul media nu a fost difuzat. Prin urmare a fost realizată o întrerupere a activității furnizorului pentru o perioadă mai mare de 10 zile, ceea ce constituie o încălcare a Codului serviciilor media audiovizuale”, anunță CA.

Amintim că Bravo TV SRL a fost sancționat pentru întreruperea nemotivată a activității în mod repetat cu două amenzi în sumă de 43.000 de lei în anul 2022 și cu o amendă de 25.000 de lei în iulie 2023.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.