VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Moartea lui Mircea Snegur, deplânsă de artiști ai poporului

”Am aflat cu multă tristețe vestea despre decesul primului Președinte al Moldovei, Mircea Snegur. Împărtășim această durere națională, exprimăm condoleanțe rudelor și celor apropiați și ne rugăm pentru sufletul lui Mircea Snegur, plecat în eternitate.”

Este mesajul transmis de un grup de artiști ai poporului – Nadejda Cepraga, Maria Codreanu, Svetlana Toma, laureata concursurilor internaționale Stela Argatu, intrepretul de operă Metodie Bujor.

În mesaj se mai spune ”timpurile grele formează oameni puternici. Mircea Snegur a stat în fruntea țării noastre dragi în perioada grea a constituirii ei ca stat și a rămas patriot al Moldovei până în ultima clipă. Astfel îl vom ține minte pe Mircea Snegur”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.