VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, merge într-o vizită la Berlin

Șeful Diplomației de la Chișinău organizează o nouă vizită în UE. Mâine, ministrul de Externe, Mihai Popșoi, se va afla la Berlin, la invitația omologului său german, Annalena Baerbock.

În cadrul întâlnirii, vor fi abordate subiecte ce vizează situația din regiune, oportunitățile de consolidare a relațiilor bilaterale, dar și cum Germania poate sprijini Republica Moldova în parcursul european.

Mihai Popșoi va avea și o întâlnire cu președintele comisiei pentru afaceri europene, Anton Hofreiter, cu președintele comisiei politică externă, Michael Roth și membrii comisiilor respective din Bundestag, precum și cu președintele grupului parlamentar de prietenie Moldova-Bulgaria-România, Bernhard Herrmann.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.