VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Ministrul de Externe al Ungariei, o nouă vizită la Chișinău

Ministrul maghiar de Externe, Péter Szijjàrtó, vine mâine într-o nouă vizită de două zile în Republica Moldova, la invitația șefului diplomației de la Chișinău, Nicu Popescu.

În urma tradiționalelor discuții, cei doi demnitari vor susține o conferință de presă. De asemenea, va fi semnat, la Ministerul de Externe, Planul de lucru și de cooperare culturală între Ministerul Culturii al Republicii Moldova și Ministerul Culturii și Inovării din Ungaria pentru anii 2023-2027. Semnatarii vor fi ministrul Sergiu Prodan și Péter Szijjàrtó.

Aceasta este a treia vizită în Republica Moldova a demnitarului maghiar din ultimii doi ani. Șeful diplomației de la Budapesta s-a mai aflat la Chișinău în septembrie 2021 și în februarie 2022.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.