VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministrul de Externe al Danemarcei efectuează o vizită de lucru la Chișinău

Șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu îl va găzdui la Chișinău pe ministrul de externe al Regatului Danemarcei, Lars Løkke Rasmussen care efectuează în perioada 25 – 26 ianuarie o vizită de lucru în țara noastră.

Miniștrii Nicu Popescu și Lars Løkke Rasmussen vor susține o conferință de presă la MAEIE pe data de 25 ianuarie, începând cu ora 13:00, informează MAEIE.

De asemenea, pe 25 ianuarie va avea loc o ceremonie simbolică de inaugurare a ambasadei Regatului Danemarcei în țara noastră.

Amintim că în noiembrie anul trecut, autoritățile din Danemarca au anunțat despre deschiderea Ambasadei Regatului Danemarcei la Chișinău la începutul anului 2024.

Anul trecut, mai multe țări, printre care Regatul Țărilor de Jos, Belgia, Grecia, Spania au deschis sau vor deschide în curând Ambasade în Republica Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.