VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministrul ceh al Apărării și ministrul de Interne din Albania întreprind o vizită la Chișinău

Ministra Apărării din Cehia, Jana Černochová, va efectua o vizită oficială în Republica Moldova vineri, 17 noiembrie. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al premierului, Daniel Vodă, în cadrul unei conferințe de presă.

Pe data de 17 noiembrie anunțăm că la Chișinău va fi vizita ministrei Apărării din Republica Cehă, Jana Černochová, care se va afla în țara noastră și cu care ministrul Anatolie Noisatîi va avea discuții și conversații pe modalități de întărire a dialogului bilateral moldo-ceh”, a anunțat Vodă.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Guvernului a anunțat și vizita ministrului de Interne al Albaniei în R. Moldova:

Pe 17 noiembrie, ministrul Adrian Efros se va întâlni cu omologul său din Albania, iar ulterior va fi semnat un acord interguvernamental de cooperarea polițienească între state. Ne bucurăm de vizita oficialilor europeni, din țările Cehia, în cazul Ministerului Apărării, și Albania, în cazul Ministerului de Interne”, a declarat Daniel Vodă.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.