VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministrul adjunct al Afacerilor Externe al Ucrainei: 15 explozii înregistrate în Zaporojie în timpul nopţii și în Viniţa au avut loc atacuri

Ministrul adjunct al Afacerilor Externe al Ucrainei, Emine Dzheppar, relatează că Rusia a lansat cel puţin cincisprezece rachete asupra localităţii Zaporojie, relatează The Guardian. De asemenea, şi la Viniţa au avut loc atacuri.

„Teroriştii ruşi au lovit din nou această noapte facilităţile din Zaporojie. Au fost înregistrate cel puţin 15 explozii. Ţintele lor au fost o instituţie de învăţământ, o instituţie medicală şi clădiri rezidenţiale”, a scris Emine Dzheppar pe Twitter.

Citând Administraţia Militară a Oblastului, Ukrainska Pravda relatează că centrala Ladijîn din oraşul Viniţa, situată în sud-vestul Ucrainei a fost bombardată cu puţin timp în urmă de două drone kamikaze Shahed-136.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.