VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministerul Educației va achiziționa 60 de autobuze școlare, cu sprijinul României

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) informează că va achiziționa 60 de autobuze școlare noi pentru transportarea elevilor. Achiziția se va face cu sprijinul Guvernului României.

Astfel, Ministerul Educației a lansat un concurs pentru procurarea autobuzelor. Ofertele pot fi depuse până la data de 18 noiembrie.

Potrivit MEC, autovehiculele ofertate trebuie să dețină certificat de omologare UE de tip emis de autoritățile competente în unul din statele membre ale UE.

Livrarea autovehiculelor va fi efectuată în decurs de maxim 6 luni de la data înregistrării contractului la Trezoreria de stat.

Reprezentanții min isterului de resort precizează că toate mașinile livrate trebuie să fie noi, fabricate în perioada 2022-2024. Acestea vor fi complet echipate și pregătite în vederea introducerii în exploatare.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.