VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, merge la Londra, în afara UE

Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, se va afla marți și miercuri la Londra, acolo unde se va întâlni cu omologul său britanic David Cameron.

Ministrul Popșoi va avea o serie de întrevederi cu oficiali britanici printre care ministrul de Externe al Regatului Unit, David Cameron, ministru de stat pentru Europa, Nusrat Ghani, consilierul pentru securitate națională al prim-ministrului, Tim Barrow, membri ai Parlamentului atât din Camera Comunelor, cât și din Camera Lorzilor. Mihai Popșoi va avea și o discuție cu moldovenii stabiliți în Marea Britanie, în special în Londra.

De asemenea, delegația Republicii Moldova condusă de secretarul de stat Carolina Perebinos, va participa la a treia reuniune a Dialogului Strategic Republica Moldova – Regatul Unit, care se va desfășura în aceeași zi, la 30 aprilie, la sediul Oficiului pentru Afaceri Externe, Commonwealth și Dezvoltare. Delegația britanică va fi condusă de ministra pentru Europa, Nusrat Ghani.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.