VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Forumul economic moldo-francez de la Nisa, ediția a II-a

Pe 24 mai 2024, la Nisa, se va desfășura cea de-a doua ediție a Forumului economic moldo-francez de pe Coasta de Azur.

La fel ca și în prima ediție, forumul va fi organizat de Consulatul General al Republicii Moldova la Nisa, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie de pe Coasta de Azur, în parteneriat cu echipa  Cabinetului de consultanță Ouest-Est din Paris.

La forum se vor întâlni agenți economic interesați de colaborările bilaterale între Moldova și Franța. În cadrul evenimentuluii vor fi prezentate oportunitățile investiționale din Republica Moldova și potențialul său de export. În plus, va fi organizată interacțiunea dintre potențialii parteneri din cele două țări. 

Pentru companiile din Republica Moldova vor fi puse la dispoziție în jur de 10 standuri identice (o masă pentru produse sau materiale informative, posibilitatea plasării unui rollup, la discreția participantului). Fiecare participant, în caz că dorește, urmează să-și aducă materialele de comunicare.

Doritorii se pot înscrie accesând pagina: https://forms.office.com/e/BxeGm1Qbnb. Pentru informații adiționale, pot fi contactați organizatorii la e-mail: contact@conseilouestest.com.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.