VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministerul Apărării, 32 de ani de la creare. Nosatîi: Vom ajusta instituția la provocările actuale de securitate

Ministerul Apărării își va intensifica eforturile pentru ajustarea normelor din domeniu la necesitățile actuale de securitate. Este unul dintre mesajele transmise de ministrul Anatolie Nosatîi cu ocazia celei de-a 32-a aniversări de la crearea Ministerului Apărării.

În cadrul unei ședințe festive, demnitarul a mulțumit personalului militar și civil din cadrul instituției pentru profesionalismul cu care aceștia își îndeplinesc atribuțiile funcționale.

”Datorită angajamentului și responsabilității dumneavoastră, am reușit să realizăm o parte din obiectivele asumate. Sunt convins că continuând cu aceeași tenacitate și profesionalism, vom ajusta în curând cadrul normativ al instituției de apărare la necesitățile actuale de securitate și vom avea în final o armată modernă și atractivă”, a menționat ministrul Nosatîi.

La ceremonia prilejuită de acest eveniment a participat, în calitate de invitat, primul ministru al apărării, generalul Ion Costaș, care, la rândul său, a felicitat personalul și a apreciat eforturile și dedicația militarilor și angajaților civili la dezvoltarea instituției de apărare.

Ministerul Apărării a fost creat în data de 5 februarie 1992 în urma unui decret semnat de președintele R. Moldova, Mircea Snegur. Din septembrie 1990, atribuțiile acestui minister erau exercitate de Departamentul de Stat pentru probleme militare.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.