VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Militar rus, participant la războiul din Ucraina, interzis pe Aeroportul Chișinău

Un militar rus, care a participat la războiul pornit de Rusia împotriva Ucrainei, a fost oprit pe Aeroportul Internațional Chișinău. Soldatul avea ca destinație finală orașul Tiraspol. Intrarea în țară i-a fost însă interzisă, acesta fiind întors în statul de unde a decolat.

Potrivit Poliției de Frontieră, în cadrul intervievării, militarul rus s-a încurcat în declarații și a încercat să inducă în eroare polițiștii de frontieră.

”Precizăm că măsurile speciale întreprinse la trecerea frontierei de stat, bazându-se pe analiza de risc și a schimbului de informații cu Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova, a permis depistarea în fluxul de pasageri de pe Aeroportul Internațional Chișinău a unui militar rus, având ca destinație finală orașul Tiraspol”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

În contextul stării de urgență din Republica Moldova și a războiului pornit de Rusia împotriva Ucrainei, în toate punctele de trecere a frontierei de stat sunt aplicate protocoale de securitate, ceea ce presupune suplimentarea controlului trecerii frontierei de stat pentru călători, în special pentru cetățenii străini.

În ultimele 24 de ore, 24 de cetățeni străini au primit refuzul de intrare în Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.