VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mii de cetățeni au chemat ambulanța de Paștele Blajinilor: Care au fost cele mai frecvente cauze

Peste 4.000 de persoane au solicitat intervenția ambulanței de Paștele Blajinilor.

Pe parcursul acestor zile, în municipiul Chișinău pe teritoriul Cimitirelor „Sfântul Lazăr” și „Armenesc”, echipele de asistență medicală urgentă au acordat ajutor medical de urgență la 31 persoane, dintre care 23 femei și 8 bărbați, cu vârsta cuprinsă între 22 și 87 de ani.

Cele mai frecvente cauze ale solicitărilor au fost următoarele: hipertensiunea arterială, sincopă și traumatisme. Menționăm faptul că după acordarea asistenței medicale urgente, echipele AMU au transportat asistat 6 pacienți la instituțiile medicale spitalicești.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.