VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mihai Popșoi se va întâlni cu Mircea Geoană

Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, va avea o săptămână plină. Demnitarul se va întâlni cu secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, și cu șeful diplomației UE, Josep Borrell.

Ministerul de Externe anunță că demnitarul va avea, mâine, la Bruxelles, întrevederi cu Înaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, Josep Borrell și cu comisarul UE pentru Extindere și Vecinătate, Oliver Varhelyi, dar și cu membri ai Parlamentului European.

Pe 20 martie, ministrul de Externe, Mihai Popșoi, se va întâlni cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Ulterior, în 22 martie, ministrul Popșoi va efectua o vizită de lucru la Budapesta, unde va avea o întrevedere cu ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto. Împreună cu omologul său Peter Szijjarto, ministrul Popșoi va semna Planul de Acțiuni privind schimbul de cunoștințe privind procesul de aderare la Uniunea Europeană între Ministerul Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei și Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.