VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mihai Popșoi merge într-o nouă vizită la București. Oficialul va participa la un forum regional

Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, va întreprinde, în 23 și 24 mai, o vizită oficială la București. Oficialul va avea o întâlnire cu omologul său român, Luminița Odobescu, și va participa la Conferința internațională ”Black Sea and Balkans Security Forum”.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că Mihai Popșoi și ministra afacerilor externe a României vor purta discuții vineri. După întrevedere, începând cu ora 15.45, cei doi oficiali vor susține declarații. Evenimentul de presă va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a ministrului Mihai Popșoi și pe pagina MAE.

„Oficialul moldovean, alături de omologul său român Luminița Odobescu, va participa la Black Sea and Balkans Security Forum. În cadrul panelului de discuții „Importanța strategică a Mării Negre. De ce avem nevoie de o Marea Neagră liberă și deschisă?” ministrul Popșoi se va referi la importanța strategică și economică a regiunii Mării Negre”, se arată într-un comunicat de presă, citat de IPN.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.