VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mihai Popșoi, întrevedere în SUA cu subsecretarul pentru terorism în cadrul Departamentului de Trezorerie al SUA

Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, în cadrul vizitei sale oficiale în Statele Unite, s-a întâlnit cu subsecretarul pentru terorism și informații financiare din cadrul Departamentului de Trezorerie al SUA, Brian Nelson.

Demnitarul de la Chișinău i-a mulțumit oficialului american pentru contribuția SUA în sancționarea celor care subminează democrația și independența Republicii Moldova.

„Susținerea care o primim din partea partenerilor noștri americani ne face să fim mai siguri și hotărâți în lupta cu propaganda, dezinformare și atacurile de tip hibrid cu care ne confruntăm. Mi-am exprimat încrederea că acest suport va continua, îi vom monitoriza atent pe toți cei care vor să submineze Republica Moldova și rămânem uniți pentru a susține Ucraina și poporul ucrainean în războiul nedrept și nejustificat al Rusiei asupra prietenilor noștri ucraineni”, a declarat ministrul Mihai Popșoi, citat într-un comunicat al Ministerului de Externe.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.