VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mihai Popșoi, discuții cu Ambasadorul UE: Vectorul strategic al diplomației moldovenești rămâne integrarea europeană

Șeful diplomației Republicii Moldova Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău ambasadorul Jānis Mažeiks. Ministrul Afacerilor Externe i-a comunicat domnului Jānis Mažeiks că vectorul strategic al diplomației moldovenești rămâne integrarea europeană.

Cei doi oficiali au discutat și despre reformele implementate de Republica Moldova în contextul parcursului european.

De asemenea, șeful diplomației a menționat că autoritățile de la Chișinău apreciază asistența generoasă acordată de Uniunea Europeană pentru Republica Moldova.

„Vectorul strategic al diplomației moldovenești rămâne integrarea europeană. În același timp vom valorifica toate oportunitățile de promovare a intereselor naționale pe dimensiunea bilaterală și multilaterală”, a declarat Popșoi.

Șeful Delegației Uniunii Europene a asigurat de sprijinul deplin al UE pentru implementarea reformelor asumate de autoritățile Republicii Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.