VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mesajul transmis de Igor Grosu în ajun de Ziua Independenței: Să sărbătorim alături de oameni

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a adresat un mesaj de felicitare în ajunul Zilei Independenței Republicii Moldova.

La deschiderea ședinței plenare a Parlamentului, Igor Grosu și-a îndemnat colegii să sărbătorească Ziua Independenței alături de oamenii din țară.

”Dragi colegi, dragi cetățeni, mâine, 27 august, celebrăm Ziua Independenței Republicii Moldova. Este o zi importantă pentru noi toți și vin cu un îndemn să mergem să sărbătorim acest eveniment alături de oamenii din țară, fie la Chișinău, fie la Bălți, Ungheni, Comrat, Cahul sau în orice altă localitate”, a declarat Igor Grosu.

Totodată, președintele forului legislativ a subliniat că Ziua Independenței trebuie să ne consolideze în jurul unui ideal comun și în dorința comună de a contribui plenar la dezvoltarea țării.

”La mulți ani tuturor cu prilejul zilei noastre naționale! La mulți ani, Moldova!”, a declarat Președintele Parlamentului. 

Menționăm că pe 27 august, când se împlinesc 31 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova, în capitală vor fi organizate mai multe evenimente culturale. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.