VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Membrii PAS avertizează despre o schemă de excrocherie: Se cer bani de la cetățeni prin conturi false de Telegram

Partidul Acțiuni și Solidaritatea (PAS) anunță cetățenii că pe una din platformele de socializare a fost creată o schemă de excrocherie. Potrivit PAS, pe canalul de Telegram sunt promovate activ conturi false din numele formațiunii, care îndeamnă populația să doneze bani.

„Pe Telegram sunt promovate activ conturi false din numele Partidului Acțiune și Solidaritate, care îndeamnă să donați bani. PAS NU are cont de Telegram. Suntem prezenți doar pe Facebook, Viber (grup), LinkedIn și site-ul unpaspentru.md”, se arată într-un mesaj pe pagina PAS de Facebook. 

Reprezentanții PAS îndemnă cetățenii să fie precauți și să verifice atent informația.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.