VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Medalie la box pentru R. Moldova

Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box în categoria de greutate 63,5 kg. Sportivul nu a luptat în finala cu rusul Gabil Mamedov, după ce s-a accidentat în meciul din semifinale cu azerul Malik Hasanov.

Paraschiv va încerca să se recupereze până la ultimul turneu preolimpic, programat în perioada 23 mai-3 iunie în Thailanda, transmite IPN.

Anterior, alți doi pugiliști moldoveni au urcat pe podium la Campionatul European de la Belgrad. Daria Cozorez a devenit campioană europeană în categoria +81 kg, iar Vasile Cebotari s-a ales cu medalia de bronz în categoria 71 kg.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.