VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

MEC și Banca Mondială inițiază discuțiile pentru un nou proiect în domeniul învățământului general

În perioada 10-18 octombrie 2022, o misiune a Băncii Mondiale se află în vizită de lucru în R. Moldova, având drept scop lansarea unui nou proiect în domeniul învățământului general. Ministrul Educației și Cercetării (MEC), Anatolie Topală, a avut o întrevedere de inițiere a discuțiilor cu echipa Băncii Mondiale, condusă de dna Anna Olefir.

Potrivit MEC, noul proiect se va axa prioritar pe sporirea calității și eficienței în învățământul general.

„Vor urma mai multe runde de dezbateri cu factori de decizie din cadrul Ministerului Educației și Cercetării (MEC) în vederea identificării acțiunilor prioritare pentru implementarea proiectului și discutarea domeniilor potențiale de sprijin. Reprezentanții Băncii Mondiale vor avea întrevederi și cu alți factori de decizie: Parlament, Ministerul Finanțelor, organizații și agenții din subordinea MEC și parteneri de dezvoltare”, argumentează MEC.

Programele implementate cu sprijinul Băncii Mondiale vor contribui la atingerea obiectivelor pe care și le-a trasat Ministerul Educației și Cercetării – creșterea calității și eficienței educației.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.