VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Marea Britanie consideră că există o „reală posibilitate” ca Putin să anunțe anexarea regiunilor ocupate săptămâna aceasta

Marea Britanie consideră că există o „reală posibilitate” ca președintele rus Vladimir Putin să anunțe anexarea regiunilor ocupate săptămâna aceasta, vineri, când se va adresa parlamentului rus. transmite BBC.

Conform Ministerul Apărării din Marea Britanie, există o „reală posibilitate” ca președintele rus Vladimir Putin să anunțe anexarea regiunilor ocupate ale Ucrainei atunci când se va adresa parlamentului Rusiei, vinerea aceasta.

Liderii Rusiei speră aproape sigur că orice anunț de anexare va fi văzut ca o justificare a «operațiunii militare speciale» și va consolida sprijinul patriotic pentru conflict”, a precizat ministerul britanic al apărării, care adaugă că această speranță va fi „probabil subminată de creșterea gradului de conștientizare internă cu privire la recentele eșecuri ale Rusiei pe câmpul de luptă și de neliniștea semnificativă cu privire la mobilizarea parțială anunțată săptămâna trecută”.

Controversatele referendumuri de anexare au loc de câteva zile în cele patru regiuni ocupate de forțele ruse și sunt programate să se încheie astăzi, însă Ucraina și țările occidentale consideră că rezultatul a fost deja decis de Kremlin și va fi folosit drept scuză pentru anexarea ilegală a teritoriilor.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.