VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Marcel Ciolacu: România va rămâne un susținător ferm al reformelor necesare procesului de aderare a Republicii Moldova la familia europeană

”România va rămâne un susținător ferm al reformelor necesare procesului de aderare a Republicii Moldova la familia europeană”. Declarația a fost făcută de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, în cadrul unei întrevederi cu premierul Dorin Recean.

Vom găsi în continuare modalități de a vă sprijini, inclusiv în baza experienței noastre. Pentru Republica Moldova nu există o altă cale de dezvoltare decât integrarea în Uniunea Europeană, iar noi suntem deschiși să vă ajutăm în acest proces”, a declarat Ciolacu.

În cadrul întâlnirii, oficialii au discutat despre proiectele destinate Republicii Moldova, accentuând necesitatea implicării comune în depășirea provocărilor generate de contextul regional, astfel încât cetățenii din cele două state să resimtă cât mai puțin efectele crizelor. 

Totodată, părțile au făcut un schimb de opinii privind riscurile cu care se confruntă țara noastră și eforturile Guvernului de la Chișinău pentru menținerea păcii și stabilității în țară. „Suntem recunoscători pentru suportul acordat Republicii Moldova în toate domeniile, dar în mod special pentru faptul că susțineți ferm dezideratul nostru de a ne ancora în spațiul european”, a spus prim-ministrul Dorin Recean.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.