VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Marcă poștală dedicată celor 30 de ani de parteneriat cu NATO

Poșta Moldovei a pus în circulație seria de mărci poștale „30 de ani de la aderarea Republicii Moldova la Parteneriatul pentru Pace”.

Marca este tipărită în tiraj de 25 000 de exemplare, iar valoarea nominală a acesteia este de 12 lei. Marca poate fi achiziționată la magazinul filatelic al întreprinderii.

Republica Moldova a aderat la Programul pentru Pace la 16 martie 1994. Programul oferă Republicii Moldova posibilitatea de a-și consolida securitatea națională și capacitățile de apărare. La fel, programul permite țării să beneficieze de expertiza și experiența țărilor membre și partenere NATO în domeniul securității și apărării.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.