VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Majoritatea alertelor cu bombă ar proveni din Rusia și Belarus

Majoritatea alertelor cu bombă care au loc zilnic în ultimele câteva săptămâni ar proveni din Rusia și Belarus. Despre acest lucru a vorbit premierul Natalia Gavrilița, la postul public de radio.

„Ele vin din extern, sunt greu de urmărit, noi știm anumite lucruri, că sunt surse în Belarus, Rusia și lucrăm cu aceste state pentru ca să identificăm persoanele, dar în mediul online este greu de urmărit, a spus premierul Gavrilita.

Peste 40 de alerte false cu bomba au fost inregistrate de la inceputul anului in R. Moldova si au fost vizate mai bine de 200 de institutii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.