VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Majestatea Sa Margareta, în vizită la Universitatea de Stat din Moldova

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, și Principele Radu, în cea de-a doua zi de vizită în Republica Moldova, au mers și la Universitatea de Stata din Moldova, unde au făcut o donație de carte și au susținut o prelegere.

În cadrul vizitei, altețele regale s-au întâlnit cu studenții USM și au vorbit despre calea spre aderare a Republicii Moldova la UE.

Rectorul USM, Igor Șarov, a mulțumit pentru donația generoasă de carte și pentru multiplele proiecte derulate de Casa Regală de care beneficiază și studenții USM, menționând și acordarea anuală a burselor Casei Regale, o prestigioasă formă de a răsplăti efortul și succesul academic.

„Este un gest care ne onorează, dar, în același timp, ne responsabilizează. Suntem profund recunoscători pentru sprijinul continuu al Casei Regale în promovarea valorilor înalte ale cunoașterii puse în slujba semenilor, singurele în măsură să înnobileze umila noastră natură umană. Țin să vă asigur că eforturile noastre sunt conjugate pe formarea, educarea și cultivarea unor tineri care să devină promotorii valorilor naționale și europene”, a mai menționat rectorul USM.

Amintim, că Majestatea Sa Margareta a participat ieri și la o ședință solemnă de la Academia de Științe a Moldovei, acolo unde a primit titlul membru de onoare al AȘM.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.