VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, vizită la Călărași și Ungheni: Localitate cu localitate, om cu om, vom dezvolta împreună toată Moldova!

Președinta țării, Maia Sandu, a fost ieri în vizită la Călărași și Ungheni.

Într-o postare pe o rețea de socializare, șefa statului menționează că a fost primită cu căldură de cetățeni.

„Azi am vizitat două orașe frumoase din centrul țării – Călărași și Ungheni. Am fost onorată de căldura cu care am fost primită. Oameni de treabă, care muncesc să-și dezvolte localitățile, dornici să le vadă pline de tineri și familii, să îmbătrânească alături de nepoți. Ne-am bucurat împreună de decizia Comisiei Europene care, a recomandat deschiderea negocierilor de aderare a țării noastre la UE – și călărășenii, și unghenenii sunt mari susținători ai integrării europene. Avem încă mult de lucru, dar fiecare pas pe drumul european ne face mai determinați, mai puternici și mai încrezători.

Prin muncă, unitate și cu ajutorul partenerilor europeni vom continua să modernizăm localitățile noastre, să construim drumuri bune, să aducem apă la robinet în fiecare casă. Localitate cu localitate, om cu om, vom dezvolta împreună toată Moldova!”, a scris Maia Sandu, după întrevederea cu localnicii.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.