VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, vizită de lucru Cimișlia: Oamenii sunt preocupați de prețurile mari

Președinta țării, Maia Sandu, a întreprins o vizită de lucru în raionul Cimișlia unde a participat la deschiderea unui nou sector de drum – Porumbrei-Cimișlia.

În cadrul vizitei, șefa statului a discutat cu cetățenii despre problemele cu care se confruntă R. Moldova.

”Ieri am discutat cu oamenii din localitățile Satu Nou și Porumbrei, raionul Cimișlia. Ca peste tot în țară, localnicii sunt preocupați de prețurile mari, de pericolul războiului din Ucraina, de condițiile de trai din localități. Am vorbit despre măsurile pe care le întreprinde guvernarea pentru susținerea gospodăriilor cu venituri reduse, despre programele de sprijin a întreprinderilor mici și mijlocii, despre finanțarea proiectelor de dezvoltare a comunităților”, a scris Maia Sandu.

Totodată, președinta a participat la deschiderea unui nou sector de drum – Porumbrei-Cimișlia, o parte a traseului ce leagă capitala de Giurgiulești.

”Prin noua porțiune de șosea, conducătorii auto vor ocoli mai multe localități din zonă, călătorind mai rapid și mai în siguranță. Drumurile de calitate reduc costurile de afaceri, aduc investiţii, îmbunătățesc accesul oamenilor din sate și orașe la serviciile publice. Astfel, Guvernul și-a propus să finalizeze, cât de curând, mai multe proiecte de infrastructură rutieră, ca cetățenii noștri să se bucure de o calitate a drumurilor așa cum este și în spațiul european”, a mai scris Maia Sandu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.