VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu s-a întâlnit cu directoarea executivă a UNICEF: Despre ce au discutat

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu directoarea executivă a UNICEF, Catherine Russell, care efectuează o vizită de lucru în regiune.

Potrivit unui comunicat remis de Președinție, oficialele au discutat despre proiectele sociale și educaționale desfășurate în țara noastră de UNICEF, precum și despre situația copiilor refugiați la noi din Ucraina.

”Șefa statului a mulțumit reprezentantei UNICEF pentru contribuția adusă de agenția ONU la îmbunătățirea condițiilor de viață și de studii ale copiilor din Moldova, și pentru sprijinul oferit pe durata pandemiei de Covid-19. Cu referire la copiii din familiile ucrainene care se află în țara noastră din cauza războiului, doamna Maia Sandu a menționat că este nevoie de eforturi comune și de sprijin internațional continuu pentru a asigura accesul lor la servicii sociale, de sănătate și educaționale”, menționează sursa citată.

Totodată, Maia Sandu și Catherine Russell au vorbit și despre cooperarea bilaterală în domeniul educației.

”Președinta Maia Sandu și-a reafirmat susținerea pentru reforma educației din Moldova, pentru a putea oferi fiecărui copil și tânăr șansa la studii de calitate”, mai subliniază Președinția.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.