VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, la Moldova Women Forum 2023: Vocea femeilor din țara noastră este puternică și este auzită

„Vocea femeilor din Republica Moldova este puternică și este auzită. În Parlament avem 40% de deputate, iar fiecare a cincea primărie din țara noastră este condusă de o femeie”. Declarații în acest sens au fost făcute de șefa statului, Maia Sandu, în cadrul „Moldova Women Forum 2023”.

În cadrul evenimentului au participat peste 200 de femei, iar președinta țării le-a vorbit participantelor din diferite domenii despre cât de puternice sunt femeile Moldovei.

„Am vorbit și despre obstacole: violența în familie, discursul de ură, salariile inechitabile. Le vom depăși doar sprijinindu-ne reciproc, unindu-ne eforturile, femeile și bărbații”, a menționat șefa statului.

Președinta le-a mai comunicat femeilor și despre faptul că, în aceste vremuri dificile, trebuie să facem totul ca să ne protejăm democrația. Prin solidaritatea și angajamentul comun al femeilor și bărbaților poate fi construită o societate mai rezilientă și mai echitabilă.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.