VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu l-a ridicat în grad pe directorul adjunct al SPPS, Vasile Popa

Șeful adjunct al Serviciului de Pază și Securitate, Vasile Popa, a primit gradul de colonel. Un decret în acest sens a fost semnat de președinta Maia Sandu la data de 18 august.

”Se conferă gradul special de colonel al Serviciului de Protecție și Pază de Stat domnului Vasile Popa, director adjunct al SPPS”, se arată în document.

La sfârşitul anului 2020, preşedintele Maia Sandu și-a numit fostul bodyguard, Vasile Popa, în funcția de director adjunct la SPPS, fapt pentru care a fost criticată de opoziţie şi unii analişti.

Vasile Popa a preluat astfel și interimatul funcției de șef al instituției, în condițiile în care Iaroslav Martin a fost demis prin decret prezidențial de Sandu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.