VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu l-a decorat cu „Ordinul de Onoare” pe comisarul european pentru Buget și Administrație

Șefa statului Maia Sandu i-a conferit comisarului european pentru Buget și Administrație, Johannes Hahn, „Ordinul de Onoare” joi, 9 mai.

Potrivit Delegației Uniunii Europene în R. Moldova, distincția a fost conferită „în semn de recunoștință pentru contribuția semnificativă la consolidarea colaborării dintre R. Moldova și Uniunea Europeană”.

De asemenea, comisarul european a fost decorat pentru „susținerea parcursului european și promovarea intereselor R. Moldova în cadrul instituțiilor comunitare, precum și pentru sprijinul substanțial acordat în consolidarea rezilienței economice a R. Moldova”.

Joi, 9 mai, R. Moldova sărbătorește Ziua Europei în Chișinău și în alte localități din țară. Guvernul R. Moldova și Delegația Uniunii Europene organizează Orășelul European, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), care este inaugurat de președinta Maia Sandu și Johannes Hahn, comisarul european pentru buget și administrație.

Potrivit programului evenimentelor dedicate Zilei Europei, între orele 13:00 – 17:00, în centrul capitalei va fi organizat un târg interactiv dedicat Orășelului European.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.