VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, întrevedere cu locuitorii din Ialoveni și Suruceni: Facem totul ca să trecem cu bine peste iarna care vine

Facem totul ca să menținem pacea în țară și să trecem cu bine peste iarna care vine. Lucrăm pentru a ne consolida independența energetică, inclusiv prin folosirea resurselor regenerabile”. O declarație în acest sens a fost făcută de președinta Maia Sandu în cadrul unei întrevederi cu locuitorii din orășelul Ialoveni și satul Suruceni.

Oamenii din cele două localități și-au împărtășit îngrijorările referitoare la situația economică și energetică în care ne-am pomenit din cauza războiului Rusiei în Ucraina. Le-am spus că facem totul ca să menținem pacea în țară și să trecem cu bine peste iarna care vine. Lucrăm pentru a ne consolida independența energetică, inclusiv prin folosirea resurselor regenerabile”, a menționat Maia Sandu pe o rețea de socializare.

Totodată, președinta a subliniat că a discutat cu oamenii despre sprijinul financiar oferit micilor întreprinzători din țara noastră.

Le-am explicat micilor antreprenori, angajaților din educație și cultură, vârstnicilor cu care m-am întâlnit despre programele de susținere a populației, prin ajutoarele sociale sau diverse tipuri de compensații oferite de Guvern. Le-am vorbit și despre sprijinul financiar oferit micilor întreprinzători din țara noastră. Am subliniat că ne dorim cât mai multe afaceri de succes în Republica Moldova, dezvoltarea economică fiind singura noastră cale să scăpăm de sărăcie.

Am vorbit despre proiectele de modernizare a localităților, susținute prin Programul național „Satul European”, de care se bucură și oamenii din aceste două localități. Astfel, la Ialoveni, oamenii vor avea servicii de sanitație de calitate, iar la Suruceni va fi reconstruită capital Casa de cultură”, a mai scris Maia Sandu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.