VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, întrevedere cu ambasadorul SUA, Kent Logsdon: Subiectele abordate

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, E.S. Kent Logsdon.

Potrivit unui comunicat remis de Președinție, oficialii au discutat despre situația curentă din țara noastră și din regiune și relațiile dintre cele două țări. 

Șefa statului a apreciat relațiile bilaterale foarte bune și a menționat importanța cooperării în mai multe domenii, în mod special cel energetic. Președinta Maia Sandu a mulțumit pentru asistența pe care Statele Unite ne-a acordat-o de-a lungul anilor și pentru suportul bugetar oferit recent Republicii Moldova, în valoare de 30 de milioane de dolari SUA, fonduri destinate pentru depășirea crizei energetice, compensarea facturilor cetățenilor și sprijinul agenților economici”, se arată în comunicat.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.