VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Maia Sandu împreună cu mai mulți tineri a cules ghindă de stejar: Vă îndemn pe fiecare să vă implicați

Președintele țării, Maia Sandu, împreună cu mai mulți tineri și copii a mers în Codrii Călărașilor la cules ghindă de stejar.

Imagini de la fața locului au fost publicate de șefa statului pe o rețea de socializare.

”Am profitat de timpul frumos de astăzi și, împreună cu mai mulți copii și tineri, am mers în Codrii Călărașilor la cules ghindă de stejar. Ne alăturăm, prin această acțiune, Campaniei naționale de înverzire „Plantează-ți viitorul”, prin care ne propunem să restabilim și să extindem suprafețele împădurite.

Le mulțumesc stagiarilor de la Președinție și elevilor și profesorilor Gimnaziului din satul Bahmut și ai Liceului „Mihai Eminescu” din satul Sipoteni, care au participat la acțiune. Vă îndemn pe fiecare să vă implicați și, împreună, să lăsăm generațiilor ce vin o țară cu mai multe păduri și cu un mediu mai sănătos”, a scris președintele țării.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.