VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, după ce s-a întâlnit la Varșovia cu Joe Biden: „R. Moldova prețuiește libertatea și ne angajăm să rămânem parte a lumii libere”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj după ce s-a întâlnit la Varșovia, Polonia, cu președintele SUA, Joe Biden. Șefa statului a declarat că „R. Moldova prețuiește libertatea și ne angajăm să rămânem parte a lumii libere”.

„A fost un privilegiu să mă întâlnesc și să ascult discursul istoric al lui Joe Biden în Varșovia. R. Moldova prețuiește libertatea și ne angajăm să rămânem parte a lumii libere. Exprim recunoștința mea sinceră față de președintele Biden pentru sprijinul său neclintit pentru R. Moldova și pentru solidaritatea cu noi”, a menționat Maia Sandu într-o postare pe Twitter.

Președintele SUA, Joe Biden s-a întâlnit la Varșovia cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Liderul de la Casa Albă a reafirmat sprijinul puternic al SUA pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova.

Citește și:„Maia Sandu a fost menționată de Joe Biden pentru ca la Washington se cunoaște vulnerabilitatea Republicii Moldova”

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.