VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Maia Sandu: Astăzi celebrăm pacea și unitatea familiei europene din care va face parte și Moldova

De 9 mai, președinta Maia Sandu a venit și cu un mesaj dedicat Zilei Europei. Șefa Statului a declarat că moldovenii celebrează astăzi pacea și unitatea familiei europene din care, într-o zi, va face parte și Republica Moldova.

„Este primul an în care sărbătorim Ziua Europei în calitate de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană și sunt convinsă că, într-o zi, vom sărbători Ziua Europei ca membru cu drepturi depline în această mare familie!”, a declarat Maia Sandu.

Președinta a subliniat că Europa s-a unit pentru a preveni războaiele și a asigura dreptul la viață și la fericire pentru toți cetățenii europeni.

„Acum, Europa ne unește pe noi - toți oamenii Moldovei - pentru a ne câștiga locul de drept între țările europene. Moldova va întări și va îmbogăți Uniunea Europeană. La Mulți Ani, Europa! La Mulți Ani, Moldova europeană!”, se mai arată în mesajul Maiei Sandu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.