VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/Maia Sandu, apel la unitate: Este nevoie de toți pentru a pune Moldova pe calea cea dreaptă

Președinta Maia Sandu a venit cu un apel de unitate către toți cetățenii Republicii Moldova, pe care îi cheamă repetat să participe la Adunarea Națională ”Moldova Europeană” din 21 mai, acolo unde, într-o singură voce, să spună că viitorul țării este în UE.

”Moldovenii s-au adunat de fiecare dată pentru a decide soarta țării. Ne-am adunat în Piața Marii Adunări Naționale și am cerut libertate și suveranitate. Pentru că neamul nostru are o credință de nezdruncinat în omenie și în dreptate. Moldova s-a ridicat ori de câte ori a fost nevoie. Așa suntem noi. Uniți în momentele hotărâtoare. Este nevoie de toți pentru a pune Moldova pe calea cea dreaptă. Calea europeană. O lume întreagă va vedea - stăpân în țara noastră este poporul. Moldovenii sunt europeni. Vino pe 21 mai, la ora 11:00, în Piața Marii Adunări Naționale, să spunem într-o singură voce că viitorul țării noastre este în Uniunea Europeană”, se arată în mesajul Maiei Sandu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.