VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu a încheiat sărbătoarea Zilei Independenței R. Moldova la Ungheni

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a încheiat sărbătorirea Zilei Independenței R.Moldova la Ungheni, alături de locuitorii și oaspeții orașului, care au marcat 560 de ani de la prima atestare documentară a localității.

„I-am felicitat pe ungheneni și echipa Primăriei pentru rezultate însemnate în modernizarea localității și îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor municipiului. Am apreciat viziunea și capacitățile manageriale ale echipei, dar și priceperea de a dezvolta o multitudine de parteneriate cu UE, cu alți parteneri de dezvoltare sau regiuni și comunități din alte țări, care au contribuit la modernizarea orașului,” a scris președinta țării într-o postare pe Facebook.

„Experiența orașului Ungheni este un exemplu de dezvoltare care merită preluat și de alte localități din Moldova, căci țara noastră va fi prosperă când fiecare oraș și sat vor fi prospere. I-am salutat și pe reprezentanții mai multor orașe înfrățite cu Ungheni – din România, precum Cluj, Iași, Bistrița sau București, dar și din Georgia și Armenia. Orașul Ungheni este mai aproape de Europa nu doar geografic, ci și după cum arată. Prin programele de dezvoltare regională și Programul „Satul European”, cu sprijinul UE și al altor agenții de dezvoltare, prin susținerea parteneriatelor la nivel de comunități vom continua eforturile pentru a moderniza fiecare localitate din țară și a ridica nivelul de trai în fiecare oraș și sat,” a precizat Maia Sandu.

Potrivit Primăriei municipiului Ungheni, la evenimentul festiv au mai fost invitați un număr mare de oficialități: Emil Boc, primarul municipiului Cluj și cetățean de onoare al municipiului Ungheni, parlamentari originari din municipiul și raionul Ungheni.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.