VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu a discutat cu Volodimir Zelenski

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a avut, joi 3 noiembrie o convorbire telefonică cu Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski cu privire la recentul atac cu rachete rusești care a încălcat și securitatea R. Moldova.

„Am avut o convorbire telefonică cu președintele Volodimir Zelenski în cadrul căreia am discutat despre evoluțiile de securitate din regiune, inclusiv recentele atacuri cu rachete rusești asupra infrastructurii energetice care au încălcat și securitatea Republicii Moldova. Am vorbit și despre criza energetică cu care ne confruntăm precum și modalitățile de a o depăși”, a scris șefa statului joi pe Twitter.

Amintim că la sfârșitul lunii octombrie o rachetă doborâtă de ucraineni a căzut în localitatea Naslavcea din R. Moldova. Ieri, 3 noiembrie, în cadrul vizitei în localitatea Naslavcea, Maia Sandu a declarat că în urma incidentului, 21 de gospodării au avut de suferit iar suma prejudiciilor se ridică la 68.000 de lei.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.