VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mai mulți interlopi din Moldova și Ucraina, săltați de polițiști în timpul unei reuniuni într-un restaurant

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate și cei de urmărire penală a Inspectoratului Național de Investigații, împreună cu ofițerii PCCOCS, anunță deconspirarea unei reuniuni a autorităților criminale din Moldova și Ucraina, care se desfășura într-un local din Chișinău.

Aceasta viza partajarea sferelor de influență și numirea așa-zișilor ”supraveghetori” în ambele state. Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul angajaților de la „Fulger,” în rezultatul cărora au fost identificate 18 persoane participante, cu vârsta cuprinsă între 25 și 55 ani, de la care au fost ridicate telefoane și arme albe.

Persoanele, care pe parcursul investigațiilor beneficiază de prezumția nevinovăției, sunt cercetate penal pentru crearea sau conducerea unei organizaţii criminale, fie desfășurarea de adunări ale membrilor ei.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.