VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Magistrații Judecătoriei Chișinău au emis mandate de arestare în cazul suspecților cercetați pentru contrabanda cu bijuterii de lux

La solicitarea procurorilor PCCOCS, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a dispus aplicarea mandatelor de arestare în cazul învinuiților de contrabandă cu bijuteriile declarate vineri, la punctul de trecere a frontierei de la Palanca, cu mult sub valoarea lor reală.

Judecătorul a dispus plasarea în arest preventiv, pentru 30 de zile a celor doi bărbați – șoferul microbuzului care circula pe ruta „Chișinău-Odesa” și cetățeanul Ucrainei care i-a solicitat să le transporte. În ceea ce privește soția șoferului, căreia acesta i-a transmis bijuteriile ca să le transporte în calitate de pasageră, în microbuzul condus de el, judecătorul a dispus plasarea ei în arest la domiciliu pentru 30 de zile, pentru îndeplinirea obligației părintești față de cei doi copii minori ai familiei.

Potrivit datelor obținute de procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI și polițiștii de frontieră, infracțiunea are elemente transnaționale. Aceștia au stabilit că bijuteriile au fost introduse în R. Moldova prin contrabandă și au fost stocate ilegal, până la încercarea de scoatere a lor din țară, vineri, prin Palanca.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.