VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maestrul Eugen Doga, prezent la Adunarea „Moldova Europeană”: Noi suntem Europa, casa noastră e Europa!

„Să mergem după soare, căci soarele merge de la Est spre Vest, spre Europa! Când mergi la braț cu soarele, calea ta e luminată de el. Noi suntem Europa, casa noastră e Europa!”. Acest mesaj a fost transmis în Piața Marii Adunări Naționale de maestrul Eugen Doga.

Eugen Doga a îndemnat cetățenii să aleagă drumul spre soare, spre Europa.

Vă salut dragi europeni! Să scoatem ochelarii cu sticle afumate, și dopurile din urechi și să mergem după soare. Așa au mers strămoșii noștri. Să mergem după soare, căci soarele merge de la Est spre Vest, spre Europa! Când mergi la braț cu soarele, calea ta e luminată de el. Noi suntem Europa, casa noastră e Europa! Noi vrem să construim o Europă demnă și pașnică. Să ne ajute bunul Dumnezeu! Să nu ne trădeze cumva mintea moldoveanului. Noi suntem Europa, casa noastră e Europa, să ne trăiești dragă Europă! Vom cânta Europa cât va fi lumea! Aici ne este locul, în Europa!”, a transmis Eugen Doga.

Reamintim că în PMAN are loc Adunarea Națională „Moldova Europeană.

Președinta Maia Sandu a adresat un apel moldovenilor chemându-i la eveniment: „Moldovenii s-au adunat de fiecare dată pentru a decide soarta ţării. Ne-am adunat în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi am cerut libertate şi suveranitate. Pentru că neamul nostru are o credinţă de nezdruncinat în omenie şi în dreptate. Moldova s-a ridicat ori de câte ori a fost nevoie. Aşa suntem noi. Uniţi în momentele hotărâtoare. Este nevoie de toţi pentru a pune Moldova pe calea cea dreaptă. Calea europeană”, a spus președinta. 

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.